Inloophuizen

Als Protestantse Gemeente zijn we betrokken bij verschillende inloophuizen. Open huizen, waar daklozen en mensen uit de buurt naar binnen kunnen lopen om op adem te komen en een praatje te maken. Tegen een kleine vergoeding kunnen de gasten samen eten. Zonodig biedt de coördinator hulp bij vragen en problemen.

Diaconaal inloophuis "t Hemeltje", Hemelrijken 117

Contactpersoon: mevrouw Margareth Pluijmers, tel. 040 2468785.
Iedereen met behoefte aan aandacht en gezelligheid en voor vragen op sociaal en maatschappelijk gebied is hier van harte welkom.
Bekijk voor meer informatie over openingstijden e.d. hun website.

"Open Huis" in de Catharinakerk, Kerkstraat 1

Een ontmoetingsplek voor iedereen en open op dinsdag, donderdag en vrijdag. Er is koffie, thee en een mogelijkheid tot een gesprek en soms een broodmaaltijd.
Bekijk voor meer informatie over openingstijden e.d. hun website.

"Op de Bres", St Josephlaan 1

"Op de Bres" is een kleinschalig inloophuis in de wijk Tongelre. Het is open op maandag 15.00 - 17.00 uur en vrijdag 10.00 - 12.00 uur.
Lees meer over "Op de Bres".

Afdrukken E-mail