Jaarthema 2017 – 2018

Jaarthema

Ieder jaar wordt er een jaarthema gekozen dat bij diverse gelegenheden, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse huiskamergesprekken, wordt besproken.

Startzondag

De startzondag staat in het teken van het nieuwe jaarthema, en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud.

Huiskamergesprekken

Mini-pelgrimstochten

Naast het jaarthema zijn er nog andere bezinningsbijeenkomsten

Bijbelstudie over Marcus

Godsbeelden en agnosticisme

Een serie gespreksavonden over Godsbeelden en agnosticisme eveneens onder begeleiding van ds. Elbert Grosheide, in de regel op de derde donderdagavond in de oneven maanden van 20.00 – 22.00 uur in de Ontmoetingskerk (zie voor aankondigingen in menu item nieuws) . Aanmelden is niet nodig.

Gesprekskringen, leeskringen enz . .

Er zijn in onze gemeente diverse groepen actief: een koffieleerhuis, wijkgespreksgroepen, leeskringen en nog veel meer. Informatie hierover:

Tenslotte

Bovenstaande informatie wordt regelmatig geactualiseerd, lees vooral ook het laatste nieuws en de agenda.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per tel. 06 1250 2756.

De Ontmoetingskerk vindt u aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven.