Start huiskamergesprekken in Eindhoven-Zuid

20150906 boom aan water hvl
In de maand november beginnen de huiskamergesprekken over het thema ‘Als een boom aan levend water’. Het thema is ontleend aan psalm 1. Een boom staat voor verscheidenheid maar ook voor levensfasen als ontstaan, groei en bloei, ouder worden en sterven. Een korte notitie legt uit waar het in de gesprekken over zal gaan.

Mix-huiskamergesprekken
Op 26 november en 17 januari zijn er twee mix-huiskamergesprekken, dat wil zeggen dat de deelnemers komen uit de verschillende wijken in heel Eindhoven-Zuid. Een mooie gelegenheid om elkaar over “wijkgrenzen” heen te leren kennen. Op 26 november is de ontmoeting bij Bob Vastbinder,
Hoogstraat 164B (parterre, achterom lopen).

Wijk-huiskamergesprekken
Jong en oud, regelmatige kerkgangers en mensen die zich niet zo thuis voelen in de wekelijkse kerkdienst, belangstellenden en critici, welbespraakten en stille nadenkers, iedereen is welkom. De ontmoetingen vinden plaats in huiskamers, gewoon bij mensen thuis, ‘s morgens, ’s middags of ‘s avonds. En in kleine groepjes van acht tot twaalf mensen.

De serie huiskamergesprekken in Stratum en Tongelre zijn intussen begonnen en lopen door tot april 2016. Voor de reeds vastgestelde data, bekijk het overzicht I dat nog aangevuld kan worden.
Gemeenteleden uit de wijken Gestel, Strijp en Meerhoven kregen een uitnodiging mee met Kerkbalans in de tweede week van januari 2016. De meeste bijeenkomsten zijn gepland in half februari tot half maart. Bekijk het overzicht II voor Gestel, Strijp en Meerhoven.

Hebt u belangstelling of wilt u informatie over plaatsen en tijdstippen, dan kunt u voor de wijken Gestel en Strijp contact opnemen met dominee Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 040-8420006
en voor de wijken Stratum en Tongelre met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 040-2122482