Instuif in de Ontmoetingskerk

20160106 instuif ontmoeting In de Ontmoetingskerk staan elke eerste en derde woensdag van de maand de deuren open en iedereen is welkom voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje, de krant of een kort gesprek.

Deze instuif vindt met veel animo voortgang. Op 1 maart vertelde Bettie Steendam over haar houtsnijwerk en toonde prachtige resultaten daarvan. Tijdens de instuif van 5 april hoopt Ds. Elbert Grosheide iets te vertellen over zijn studietijd: Heeft een 'open theologie' betekenis voor ons in onze dagelijkse gang door het leven?

Globaal ziet het programma van een instuif er als volgt uit:
- 10.30 uur de deur is open en de koffie/thee is klaar
- 11.15 tot 11.45 uur voor liefhebbers in een andere ruimte een kort gesprek over een vraag of een thema
- lunch: iedereen neemt een eigen lunchpakketje mee en krijgt een kopje soep.
- 13.00 uur einde.
De gastvrouwen/heren van de Protestantse Gemeente Eindhoven-Zuid heten u van harte welkom.

De Ontmoetingskerk vind u aan de Meerkollaan 3 in Eindhoven

Afdrukken E-mail