ZOMERDIENSTEN

Vijf ongemakkelijke uitspraken van Jezus.

20170730 kameel

Vanaf 30 juli staan er in Eindhoven-zuid (Ontmoetingskerk) tijdens de kerkdiensten vijf ongemakkelijke uitspraken van Jezus centraal. Aanvang 10.00 uur.

30 juli: “…maar wie lastertaal spreekt tegen de Heilige Geest, krijgt in alle eeuwigheid geen vergeving.”(Marcus 3: 29)

6 augustus: “...maar zij die buiten blijven staan, krijgen alles te horen in gelijkenissen, opdat ze scherp zien, maar geen inzicht hebben, opdat ze goed horen maar niets begrijpen, anders zouden ze zich bekeren en vergeving krijgen…” (Marcus 4: 11, 12)

13 augustus: “Waarom hebben jullie zo weinig moed, geloven jullie nog steeds niet?” (Marcus 4: 40)

20 augustus: “Als je hand je op de verkeerde weg brengt hak hem dan af..”(Marcus 9: 43)