Instuif Ontmoetingskerk (over Iconen!)

20170101 instuif

Elke 1e en 3e woensdag van de maand is er Instuif in de Ontmoetingskerk.

De inloop begint ongeveer half elf.

Op de eerste woensdag van de maand geven we graag gelegenheid aan een gast, die iets vertelt over of laat zien van zijn of haar passie, kunstzinnigheid of hobby.

Om 12.00 uur kan er samen een meegebracht broodje gegeten worden met een kopje soep.

Op woensdag 6 september zal Arie Jurling met ons spreken over iconen.  Velen hebben van iconen een beeld van: oud, een beetje saai en statisch, niet meer zo van deze tijd. Maar als je probeert wat beter te kijken ontdek je verrassende kanten en ervaar je dat ze ons confronteren met veel en actuele vragen. Dat belooft een mooie ontmoeting te worden.

Iedereen, dus vooral ook degenen die normaal gesproken niet naar de Instuif komen, wordt van harte uitgenodigd!
De instuif heeft een inloop die begint ongeveer om 10.30 uur.

Afdrukken E-mail