Plannen voor het komende jaar

20170915 plannen nieuw seizoenVoor het komende jaar staan de kerkelijke activiteiten in het teken van ‘deel je leven’.
Dat kan al beginnen bij het ontbijtbuffet op de startzondag 17 september. Maar ook tijdens koffieontmoetingen bij elkaar thuis op de 3e zondag van de maand. 
Ook hebben we in gedachten om eens een vluchteling uit te nodigen bij een maaltijd in de kerk.
Om wel heel direct je leven te delen en te laten merken wat je bezig houdt, starten wij met de doorgeefpen in het bulletin.
Verder gaan we aan de slag met ‘lectio divina’: je leest een bepaalde bijbelpassage - je praat erover met elkaar, en dan wordt het nog eens gelezen. Lees je het nu anders? 
Op de laatste zondag in 2017 is er een zangdienst waarin we samen onze lievelingsliederen delen. 
In juni 2018 is er weer een pelgrims wandelweekend.
Uiteraard zijn er ook de ‘vaste’ kringen: ds Elbert Grosheide gaat verder met de zogenaamde agnosten-gespreksgroep en de gespreksavonden rond het Marcus evangelie.
En ds Tineke Dronkert deelt haar passie voor Bibliodrama eens per maand op de maandagmiddag (vanaf 25 september) en haar passie voor de Psalmen (vanaf dinsdagmiddag 12 september).
In november zal er een gemeentegesprek georganiseerd worden rond het thema ‘Brood en wijn: wat betekent het Avondmaal voor ons?’ 
Kortom: het wordt weer een boeiend jaar met voor elk wat wils.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 040-2120754 Commissie Vorming en Toerusting

 

Pin It

Afdrukken E-mail