Adventsontbijt

181216 adventsontbijt 1181216 adventsontbijt 2Op 16 december  kunt u aanschuiven aan gedekte tafels om deel te nemen aan het Adventsontbijt in de Ontmoetingskerk.

We beginnen dan niet om 10 uur, maar om 9 uur en de kerkdienst sluit hier op aan.

In verband met inkopen vragen we u vriendelijk zo spoedig mogelijk maar voor 13 december as. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te geven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Tijdens de dienst zal er aandacht zijn voor de 'Write for Rights ' actie van Amnesty International. Na de dienst is er gelegenheid om brieven te schrijven en groetenkaarten te tekenen. De kerk blijft daarom open tot 14 uur.