Taizéviering Ontmoetingskerk

190622 kapel okerkOp 25 mei hielden we onze eerste kleinschalige Taizéviering in de tot kapel omgebouwde Consistorie van de Ontmoetingskek. Een ingetogen viering van ongeveer een half uur met meditatieve liederen, tekstlezing, gebeden, lichtjes aansteken en stiltemeditatie. We werden ondersteund door Jaap Morgenstern op piano en enkele zangers van het Strijps Kamerkoor. Van de Immanuelkerk in Veldhoven mochten we de kruis-icoon lenen.

Op zaterdag 22 juni en 28 september, 19 uur, organiseren we weer een viering, daarna zal de Immanuelkerk het stokje weer overnemen.

Wij nodigen u hartelijk uit deze vieringen mee te maken.

De Ontmoetingskerk vindt u aan de Meerkollaan 3 te Eindhoven.