Gemeente Avond

gemeente avondOp woensdag 20 november 2019 is de jaarlijkse gemeenteavond van de PGE. U bent van harte welkom in de Ontmoetingskerk. We beginnen om 20.00 uur en eindigen uiterlijk om 22.15 uur.
Tijdens het inhoudelijk deel van de avond zullen we kennis maken met Luthers Zuid-Nederland. Onder andere ds. Susanne Freytag *)zal aanwezig zijn om ons te vertellen over de Lutherse traditie en over de ontwikkelingen binnen de Lutherse geloofsgemeenschap.
*) In de rubriek Kerkblad Samen kunt u haar verhaal lezen wat in Samen staat.

De begrotingen voor 2020 zullen kort toegelicht worden door het CvD en het CvK. De begrotingen zullen vanaf 1 november beschikbaar zijn op de site van de PGE.

We hopen u te ontmoeten!

Namens de AK,

Benjamin Jansen