• a
  • Eindhoven-Zuid

Introductie Eindhoven-Zuid gemeente

Samen verder

In september zijn de twee wijkgemeenten in zuid Eindhoven samengevoegd.
De naam werd "Eindhoven-Zuid gemeente".
Deze samenvoeging brengt nogal wat veranderingen teweeg waar we voortdurend aan werken.
Onze activiteiten gaan gewoon door. Op de pagina bezinning kunt u lezen over allerlei bezinningsactiviteiten waar u aan mee kunt doen. Aankondigingen daarvan leest u onder "nieuws" Ook hebben het "omzien naar elkaar" en de "vragen in de samenleving dichtbij en wereldwijd" blijvend onze aandacht.
In de kerk wijzen we boven onszelf uit naar God. Hij schenkt ons een grote schat: geloof, vertrouwen, hoop. God daagt onze kerkgemeenschap uit om een bijdrage te leveren aan de "heelheid" van de schepping en de sjaloom voor mensen dichtbij, in de stad Eindhoven, maar ook wereldwijd.

Voorzitter:

Tel:040-2377115

Hebt u vragen of wilt u meewerken, neem dan contact met ons op.
Voor actueel nieuws, lees de nieuwsrubriek.
(Facebook en Twitter zijn op dit moment niet actueel vanwege vacature.)

Afdrukken E-mail