Zomermarkt

marktkraamOp zaterdag 1 juli wordt in en om de Johanneskerk een Zomermarkt gehouden.

Het doel van de zomermarkt is de aanschaf van tuinmeubilair, die kan worden gebruikt door diverse groepen in de buitenruimte achter het kerkgebouw.

Voor deze zomermarkt zijn we opzoek naar tal van mensen die deze dag willen meehelpen om het tot een succes te maken. Uw bijdrage wordt gevraagd in de vorm van tijd. Zo kunnen we volop hulp gebruiken bij de verkoop van achter de diverse kramen, bij het verzorgen en verkoop van eten en drinken, en het leveren van overige hand en spandiensten zoals die op het overzicht op het bord in de hal vermeld staan.

Voor wie spullen heeft voor de verkoop, vragen we om deze voor nu nog even thuis te houden. Na half mei laten we weten wanneer, hoe en waar deze kunnen worden afgegeven. Voor de verkoop zijn we m.n. op zoek naar: boeken , cd´s en lp+´s, keuken gerei, bloemen en planten, gezelschapsspellen, speelgoed, etc.

Chiel, Cor, Diny & Wim

Afdrukken E-mail