Joachim & Anna

JoachimAnnaWoensdag 21 februari is er van 14.00 tot 16.00 uur weer een bijeenkomst van Joachim en Anna. Anneke van Wolfswinkel neemt ons mee op een ontdekkingstocht langs moderne kunst/design

, gemaakt door kunstenaars die – zeggen niet gelovig te zijn – zich laten inspireren door religieuze tradities. Voor de meesten van ons is hier veel te ontdekken en als je gaat (leren) zien wat een kunstenaar heeft bewogen om tot haar/zijn uitbeelding te komen. Na de inleiding met beelden van Anneke hebben we pauze met koffie/thee en daarna gaan we in de kerkzaal kijken naar -ons op het eerste gezicht bekende – verbeeldingen in de kerkzaal. Ook is er ruimte om voor jezelf te bedenken welke voorwerpen we zelf thuis hebben die voor ons een religieuze betekenis hebben. Bij een afsluitend drankje is er alle gelegenheid om je ervaringen met elkaar te delen.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Wietske Lamper per telefoon 040 2424906. Zoals gebruikelijk vragen we ook deze middag een bijdrage van € 5.00 Voor achtergrond informatie -zie ook Samen van februari 2018:
1)… kunstenaars die, zeggend niet gelovend te zijn, zich ... of ... niet-gelovige kunstenaars die zich laten inspireren …
2) -en- weglaten