Dialoogtafel

Kalender
Eindhoven-Zuid
Datum
25 januari 19:30 - 22:00
Auteur
Jaap Morgenstern

Beschrijving

180125 dialoogtafel ehv zuidIeder jaar wordt in november de dag van de dialoog gehouden. Die dag biedt een kans om in gesprek te gaan met elkaar over een onderwerp, om je zo in een ander te verdiepen en meningen uit te wisselen. Zo luisteren we naar elkaar zonder te oordelen of te debatteren.. Om het gesprek zo vloeiend mogelijk te laten verlopen is het van belang dat van elk huishouden er slechts 1 persoon deelneemt. Dat biedt de meeste kans op een verrijkend en verrassend gesprek.

Als werkgroep Vorming en Toerusting zijn we erg blij met het aanbod van Jeannette (en Leen) Sluis om deze dialoogtafel ook in onze wijk te organiseren. Zij hebben in hun eigen kring al vaak zo'n dialoog begeleid. Zij willen ons graag laten kennismaken met deze nieuwe gespreksvorm. Ze zullen in onze gemeente drie avonden zo'n dialoog begeleiden. De eerste avond is donderdag 25 januari om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk.

Het thema is “een wonder”.

Opgave is noodzakelijk: aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of persoonlijk via Leen Sluis (040-2550630).