ZWO sobere maaltijd op Aswoensdag

Kalender
Eindhoven-Zuid
Datum
14 februari 18:00 - 20:00
Locatie
Ontmoetingskerk
Auteur
Jaap Morgenstern

Beschrijving

180214 sobere maaltijdHet is in de Ontmoetingskerk een goede gewoonte geworden om de veertig-dagen-tijd met elkaar te beginnen door een sobere maaltijd te delen op Aswoensdag. 
Dit jaar is de datum 14 februari. De sobere maaltijd begint om 18.00 in de Ontmoetingskerk. U kunt een vrije gift geven voor de onkosten van de sobere maaltijd. De meeropbrengsten zijn voor het Protestfonds. Ook vieren we een vesper samen.

Op deze Aswoensdag verdiepen we ons in het Armoede manifest. Zie website. en in wat er in Eindhoven gebeurt om de armoede in onze stad te verminderen. Er wordt een toelichting gegeven op het Armoede manifest door een van de opstellers van dit manifest. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe en wat wij als kerkgemeenschap kunnen bijdragen.

Doet u mee? 
U kunt zich opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 040-2550878 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 040-2522902 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..040-3680507 In de kerk liggen intekenlijsten. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Antje Dekker