Gemeente Start Weekend Kruispunt

In het weekend van 1 & 2 oktober is het weer zover,
tijd voor het Gemeente Start Weekend!

Zaterdag 1 oktober zal in het teken staan van de Gemeentedag.
Deze dag start om 14.00 uur en zal deze keer in en rond de Adventskerk plaatsvinden. U en jij zijn van harte welkom!

Wat te verwachten van deze dag?! Zomaar even wat kreten……
Elkaar ontmoeten, de nieuwe buurt leren kennen, springkussen, creatief bezig zijn, lekker relaxen, teamwork, volleyballen, swingen & zingen en natuurlijk friet en snacks eten!! Het belooft een gezellige dag te worden.

Opgave en kosten
Aanmelden voor de gemeentedag kan bij Femke Muis, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 040 202 7986.
Opgeven kan tot en met woensdag 28 september.

De kosten voor deze dag bedragen € 7,50 voor personen van 12 jaar en ouder en € 5,00 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, met een maximum van € 30,00 per gezin. U kunt dit overmaken op rekeningnummer NL03FVLB0226118312 t.n.v. Kruispuntgemeente-wijkfonds.

Mocht u of jij niet beschikken over vervoer naar de Adventskerk en zelf niet iemand weten met wie u mee zou kunnen rijden? Dan hoeft dit geen reden te zijn om niet naar de Gemeentedag te komen. Neem contact op met Marianne de Boer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 040 248 8818, dan zoeken we naar mogelijkheden.

Startzondag op 2 oktober
Op deze zondag zullen we de officiële start in de Adventskerk met elkaar vieren. Dit zal een feestelijke dienst zijn met bijzondere invulling, zodat deze zondag net even anders is dan alle andere zondagen van het jaar.

Na de dienst willen we het feestelijke tintje voortzetten en laat koffie met gebak nu eens een goede combinatie zijn! (mmm lekker….) We willen u daarom vragen om taart mee te nemen, wát voor taart dat is, dat is helemaal aan u.

Oh ja, neem op deze zondag ook vooral een smarthphone mee naar de dienst! Heeft u deze niet? Geen probleem. Ook zonder smartphone kunt u deze bijzondere dienst prima meevieren!

Kent u of jij toevallig mensen uit de nieuwe wijk in Zuid en kennen ze Kruispunt nog niet? neem ze dan gerust mee, iedereen is van harte uitgenodigd!

Graag hopen we u en jou te ontmoeten,
om zo met elkaar een mooi Gemeente Start Weekend te beleven!!

Siska de Ruijter, Marianne de Boer,
Amarens van Beek en Femke Muis