ANBI PGE en ANBI College van Diakenen

Naam  Protestantse Gemeente Eindhoven
RSIN nr 002655640*
Contactgegevens Camphuysenstraat 4, 5615 KS Eindhoven
Doelstelling Het stimuleren van hedendaagse vormen van geloofsbeleving in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen. Dit gebeurt via diaconie, educatie, pastoraat en vieringen. De diaconie werkt nauw samen met maatschappelijke groeperingen. De pastorale arbeid vindt plaats binnen de wijkgemeenten, Eindhovense zorgcentra en het studentenpastoraat. Verder is er jeugd- en jongeren werk en is oecumenisch(interkerkelijk en interreligieus) overleg met andere kerken, godsdiensten en organisaties.
Bestuurssamenstelling        Bekijk het organogram
Beloningsbeleid Met uitzondering van predikanten (kerkelijk werker / sommige kostersuren) ontvangen vrijwilligers geen vergoeding voor hun bestuurs- en/of andere uitvoerende werkzaamheden. Predikanten en overig personeel in loondienst ontvangen een bezoldiging volgens de CAO PKN.
Belangrijke documenten Beleidsplan 2013-2017, bijgesteld actieplan 2014-2017, jaarrekening 2016 en toelichting, begroting 2017 en 2018.
Actueel verslag Voor alle activiteiten lees en bekijk de website.

* RSIN: Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

ANBI College van Diakenen

Het College van Diakenen van De Protestantse Gemeente Eindhoven is een erkende ANBI instelling. Giften zijn dan ook aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.
Belangrijke gegevens zijn:

Naam  De diaconie van De Protestantse Gemeente te Eindhoven
RSIN nr 823822448*
Contactgegevens Camphuysenstraat 4, 5615 KS Eindhoven
Doelstelling De diaconie van de Protestantse Gemeente te Eindhoven ziet het als haar taak om vanuit een christelijke roeping, daar waar dit kan, hulp te bieden aan hulpvragers, ongeachte de religieuze of culturele achtergrond. De diaconie zet zich in voor hen die geen helper hebben en zij willen de stem versterken van de stemlozen.
Waar mogelijk werkt ze samen met andere kerken en/of organisaties.
Bestuurssamenstelling        Bekijk het organogram
Beloningsbeleid Met uitzondering van een aantal uren ondersteuning van een gemeente-adviseur ontvangen vrijwilligers geen vergoeding voor hun bestuurs- en/of andere uitvoerende werkzaamheden. Deze professionele ondersteuning wordt betaald volgens de CAO PKN.
Belangrijke documenten Jaarverslag 2014 met bijlage, jaarrekening 2016 en toelichting, begroting 2017 en 2018.
Actueel verslag Voor alle activiteiten lees en bekijk de pagina's onder de button Diaconie.

* RSIN: Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer

Afdrukken E-mail