Steun de Voedselbank - Product van de maand

Elke maand kunt u een product in leveren voor de Voedselbank Eindhoven.
Wekelijks worden er in Eindhoven ruim 400 pakketten verstrekt. Hiermee worden 1000 personen ondersteund, waaronder 400 kinderen. De Voedselbank krijgt dit voedsel gratis en deelt dit ook weer gratis uit.
Een groot aantal gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Eindhoven is vrijwilliger bij de Voedselbank en hun verhalen onderstrepen hoe belangrijk dit werk is.
Wilt u meer weten over de Voedselbank, geld doneren, vrijwilliger worden of een voedselpakket aanvragen, bekijk hun website:  http://www.voedselbankeindhoven.nl/productvdmaand
Het product van de maand Juli = Pastasaus.
Het product voor de maand Augustus = Limonadesiroop.
In de Johanneskerk en in het Kruispunt kunt u het product van de maand tijdens iedere dienst inleveren (bij Kruispunt staat box achterin de kerkzaal). In de Ontmoetingskerk kunt u het product van de maand op elke eerste zondag van de maand inleveren bij de diakenen.

20160724 voedselbank.01