Wie doet mee ?

20160929 logo diaconie2Neem deel aan een gespreksgroepje of bij de voorbereiding van themadiensten van werkgroep Rechtvaardigheid en economie.

FIRST!!.............. Vrijheid en verantwoord economisch handelen.

In het januarinummer van Samen stond het al: de werkgroep stelt voor in 2017 nader in te gaan op het thema verantwoord handelen. Duurzame dingen kopen, op keurmerken letten. Praktische zaken waarop we moeten letten. Maar de laatste weken is er urgentie. Steeds vaker horen we het woord FIRST!! Wat we eerst moeten doen vraagt naast een praktische instelling ook voortdurende overdenking.

U kunt deelnemen in gespreks- en overdenkingsgroepjes over dit onderwerp. De groepjes zijn in principe eenmalig, maar wie weet wat eruit voortvloeit. Als u zich opgeeft zal de werkgroep u leesstof (enkele A4 tjes) aanreiken, om desgewenst zelf voorafgaand te lezen. De werkgroep zal afhankelijk van uw opgave plaatsen en tijden voor de gespreksgroepjes organiseren en u daarover informeren. Vervolgens kan wie dat wil ook meedoen aan de voorbereiding van de themadiensten in de Johanneskerk en in de Ontmoetingskerk, beide op 19 maart. Maar deze activiteiten mogen ook los van elkaar gezien worden.

U kunt zich opgeven voor 20 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tel. 040 2444078.

Pin It

Afdrukken E-mailadres