• Home
  • Nieuws
  • Oproep werkgroep Rechtvaardigheid en Economie

Oproep werkgroep Rechtvaardigheid en Economie

20141219 logo reDeze door het CvD ondersteunde werkgroep R&E voor geheel Eindhoven e.o. bestudeert en bespreekt economische aspecten van ons leven en voert zo mogelijk actie om misstanden te voorkomen. Doel is de bewustwording te vergroten.

Onze economie en die van andere landen wordt bepaald door ons denken en doen, gisteren, vandaag en morgen. Wat we morgen doen kan worden bepaald door ons eventuele nieuwe denken, wat door studie en dialoog zou kunnen ontstaan. Dat kan vandaag beginnen. Systemen zijn waarschijnlijk onmisbaar, en onze systemen zijn in het licht van de historie weliswaar grotendeels verklaarbaar, maar met het oog op de gehele bewoonde wereld verre vanzelfsprekend. En hoe zeer hangt dat ook samen met onze godsdienst?

Vragen die aspecten van diaconie en aspecten van vorming en toerusting hebben. Deze worden aan de orde gesteld in themadiensten en andere themabijeenkomsten. Wilt u helpen deze voor te bereiden, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tel 040-2444078.

Wij hopen dat u de uitnodigingen voor bijeenkomsten van R&E die van tijd tot tijd zullen verschijnen zult oppikken en dat u daaraan kunt deelnemen.

Zie voor meer informatie het verslag van seizoen 2016-2017 van de werkgroep R&E.

Pin It

Afdrukken E-mailadres