Samen oktober

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Septembernummer SAMEN

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Samen juli-augustus 2021

samen juli augustus.01Geloofsbrieven, geschreven door ds.Tjalling  Huisman. Interview met ds. Elbert Grosheide die met emeritaat is gegaan. "De laatste keer" van Benjamin Jansen als voorzitter van de AK.  Luther komt flink aan bod. Op de achterkant  "Always the Sun" een beschrijving van het boek dat Lydia Leibbrandt heeft geschreven.
Al bij al mooie vakantie lectuur, die u kunt lezen op uw mobiel als u heerlijk ligt genieten van de rust om u heen. Fijne vakantie. Klik hier om de artikelen te lezen.

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Samen juni 2021

samen juni nummerHoe lees je de Bijbel?

De Bijbel is ook vandaag nog één van de meeste verkochte boeken. Het is nog maar de vraag of het ook één van de meest gelezen boeken is. Als het de vraag is of de Bijbel nog gelezen wordt, is het ook de vraag hoe dit boek gelezen wordt. Wanneer die vraag gesteld wordt, komen er ook andere vragen op.
In de column vertelt Bernard van Weeghel hoe bijbelverhalen voor hem betekenis kregen door ze te verbinden met plaatsen en situaties die hij kende. Daardoor kon hij zich iets voorstellen bij de verhalen en gingen ze leven.
Wilt u er meer over lezen, klik dan hier. 

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Kerkblad Samen mei 2021

sasamen mei 2021Dit  nummer van SAMEN gaat over de brief aan de gemeente in Laodicea zoals die in het boek Openbaringen wordt verwoord. In deze column proberen we ons zo concreet mogelijk in te leven in de gemeente die deze brief ontving.

Meer lezen wat in het mei nummer geschreven staat? klik hier

Pin It

Afdrukken E-mailadres