Eindhoven-Zuid pastoraat

Pastoraat is omzien naar elkaar. In het wijkpastoraat werken de pastorale medewerkers, ouderlingen en de predikanten samen. De manier waarop het pastoraat ingevuld wordt, is heel verschillend. Soms is er een specifieke aanleiding om bij iemand op bezoek te gaan, bijvoorbeeld bij ziekte of werkloosheid.
Hebt u behoefte aan een gesprek? Of wilt u iets doorgeven? Bel of mail met één van de contactpersonen. Contactgegevens staan aan het einde van deze pagina.

Omzien naar . . .

Gespreksgroepen of kringen kunnen we ook een vorm van pastoraat noemen. Deze groepen en kringen komen in dezelfde samenstelling ongeveer zes keer per jaar bij elkaar. Vaak zijn het mensen uit de zelfde wijk, zo is er een kring in De Karpen, Koudenhoven, de Roosten en Gestel. Wij noemen hier ook de huiskamergesprekken, die jaarlijks in beide wijken gehouden worden. Kijk op de pagina bezinning.

Ook een maaltijdgroep kan een plek zijn om elkaar te ontmoeten en naar elkaar om te zien.

Rouwverwerking
U kunt deelnemen aan een rouwgroep, georganiseerd door het netwerk Rouwbegeleiding Eindhoven.

Contactgegevens:
Wilt u graag bezoek of wilt u meedoen aan een gespreksgroep of maaltijdgroep, neem dan contact op:
voor Gestel/Strijp/Meerhoven met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 06-12502756
voor Stratum/Tongelre met ds Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 040-8435380

Pin It

Afdrukken E-mailadres