Leeractiviteiten en gespreksgroepen

Jaarthema
zie de introductie van de Johannesgemeente.

Kindercatechese met het oog op de Maaltijd van de Heer
zie onder Johannesgemeente Jeugd

Catechese 18+
zie onder Johannesgemeente Jeugd

Route2050

Time-Out

Joachim en Anna

{slider

Joachim en Anna.

JoachimAnnaJoachim en Anna is een initiatief van een aantal gemeenteleden in de Johanneskerk, bedoeld voor senioren die zich tot onze activiteiten aangetrokken voelen en die graag ,buiten de kerkdiensten om, elkaar willen ontmoeten.

De bijeenkomsten zijn doorgaans op woensdagmiddag in principe van 14.00 tot 16.00uur.Geplande data in 2019/20: 18 sept. – 30 okt.- 11 dec - 5 febr. – 1 april en mogelijk 13 mei.

Voor de onkosten vragen we per bijeenkomst een bijdrage van € 5.00 p.p. We zijn voor onze activiteiten zelf verantwoordelijk voor de kosten die we maken, zoals o.a. vergoeding in de vorm van een attentie of betaling van mensen die we uitnodigen om een thema voor ons te verzorgen.

Informatie komt via “Samen” – Kijk in de Wijk – of via de mail.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon bij de contactpersoon: Wietske Lamper tel. 2424906

Gespreksgroep De Tempel

De groep bestaat uit elf personen en komt vier keer per jaar bij elkaar. De bijeenkomst vindt plaats bij één van de deelnemers. We proberen steeds weer een onderwerp te vinden dat kerkelijk actueel is.

Lees- en gespreksgroep rondom de Bijbel

Peppelrode en Brunswijck

Vrouwen Gespreksgroep Woensel

Een aantal vrouwen in Eindhoven is van mening dat ze, om bij te blijven, elkaar nodig hebben.