Johannesgemeente diaconaat

Onder deze naam werken de diakenen van de Johannesgemeente nauw samen om hun opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Verschillende diaconale werkgroepen houden zich bezig met hun eigen specifieke doelgroep.

De bankrekening van de diaconie is: IBAN: NL62 RABO 0373 7369 32 (t.n.v.: PGE) onder vermelding van: t.g.v. wijkdiaconie Johannesgemeente.

voorzitter: vacature
penningmeester:
secretaris:
mw. I.Amersfoort   ingrid.amersfoort@xs4all.nl   tel.2619347
adviseur:

Druk de lees meer knop voor informatie over de diverse activiteiten van de diaconie:

Amnesty Internationaal
Kerkauto
Bloemendienst
Diaconale vakantieweken
Ontmoetingsmiddagen voor ouderen
Interkerkelijk Diaconaal overleg Eindhoven (iDOE)