• Muziek in de kerk

Johannesgemeente muziek in de kerk

Meditatieve muziek na de preek
Na de preek is er een meditatief moment in de vorm van muziek, Dit moment wordt afwisselend verzorgd door de organisten en andere instrumentalisten uit de gemeente. Uitbreiding van het aantal muzikanten, vooral ook jeugdige, is gewenst.

Contactadres:

Organisten/Pianisten

De Cantorij van de Johanneskerk

nietmeerserieus

De Cantorij, opgericht in 1975 om onder meer het zingen uit het Liedboek (1973) te ondersteunen, maakt nu de gemeente steeds meer vertrouwd met het nieuwe Liedboek. Daarin vinden we b.v. psalmen met een refrein voor de gemeente en de rest voor solostem of koor. Ook komen er canons in voor die om een zangleider vragen.

Leuk om ook mee te doen? De sfeer op deze oefenavonden is prima en nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd hartelijk welkom. De leden zijn gewend te oefenen in de Johanneskerk iedere donderdag van 19.30 – 21.30 uur.

Cantor:
Contactadres:

Emmaüszangers

Wij zijn een enthousiast 4-stemmig koor o.l.v. Jaap Mulder en zingen eigentijdse christelijke liederen.
Op verzoek luisteren wij kerkdiensten op.
Ons doel is samen fijn te zingen.
Wilt u komen meezingen? Kom dan eens luisteren op onze repetitieavond.
Wij repeteren elke woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de NGK kerk (Emmaüskerk) aan de Jan van der Wegestraat 2.

Contactpersoon:

Gerda v.d. Brink