Bericht van de wijkkerkeraad

johanneskerk tekening

De kerkenraad heeft afgelopen dinsdag besloten vanaf 5 juli a.s. weer mensen toe te laten tijdens de zondagse diensten. Dan zal er plaats zijn voor 30 personen. Er wordt geen avondmaal gevierd. U moet zich van te voren melden. Bij een overschrijding van het aantal van 30 zal er een schifting plaatsvinden. Degenen die dan niet aan de beurt komen, zijn verzekerd van een plaats tijdens de dienst van de volgende zondag. Kinderen zijn welkom en waarschijnlijk zal er op 5 juli een speciaal programma voor hen zijn.
Bij binnenkomst van het kerkgebouw wordt uw naam door iemand van de welkomstgroep geverifieerd met de lijst van genodigden.
Daar wordt u ook gewezen op de regels waaraan u zich dient te houden. Deze regels zijn vorige week in de Kijk in de Wijk gepubliceerd en zullen ook op een aantal plekken in de kerk zichtbaar zijn. Bij de ingang van de kerkzaal staat een diaken die u uw plek zal wijzen. U kunt niet op uw vaste plaats gaan zitten. Er zijn op enkele plaatsen twee rode stoelen naast elkaar gezet, die zijn bestemd voor mensen uit hetzelfde huishouden. We blijven het voorlopig op deze manier doen, ondanks de versoepeling van de regels die afgelopen woensdag door de regering bekend zijn gemaakt.

U kunt u opgeven bij de scriba uiterlijk woensdag 1 juli a.s. bij voorkeur via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of
met een WhatsApp, of per telefoon: 06 123 92 751.
Namens de kerkenraad: Diny Zuidam, voorzitter en Annette Buitenhuis, scriba.