11 oktober 2020

CORONA MAATREGELEN

Vanaf aanstaande zondag 11 oktobergelden de volgende punten:

# RESERVEREN: tegelijkertijd met de opgave voor het bezoeken van de kerkdienst kunt u aangeven of u meedoet met koffiedrinken. We zullen proberen om iedereen die zich opgeeft regelmatig aan de beurt te laten komen. U kunt u opgeven bij Annette Buitenhuis, uiterlijk vrijdag vòòr 12:00 uur, bij voorkeur via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met een WhatsApp, of telefonisch: 06 12 39 27 51. Uw naam wordt geverifieerd met de lijst van genodigden door iemand van de welkomstgroep. De diaken van dienst en de gastvrouw/gastheer zullen dit in goede banen leiden en zullen u wijzen op de regels waaraan u zich dient te houden.# MONDKAPJE VERPLICHT: deze dragen bij het binnenkomen in de kerk. Als u op uw plaats zit, mag u het afdoen en bij het verlaten van de kerk moet u het weer opdoen. U volgt de looproute voor het verlaten van de kerk: door de zijdeur bij de keuken.# ZITPLAATSEN: Bij de ingang van de kerkzaal staat een diaken die u de looproute en uw plek zal wijzen. De kerkzaal ziet er vanaf nu anders uit: de rode stoelen zijn weggezet evenals een groot deel van de andere stoelen. Er staan nog 30 (plus een aantal voor hen die medewerking verlenen aan de dienst) stoelen verspreid over de kerkzaal. Twee stoelen naast elkaar zijn bestemd voormensen uit hetzelfde huishouden.# KOFFIEDRINKEN. Aangezien er veel behoefte is aan de sociale contacten tijdens het koffiedrinken na de dienst heeft de kerkenraad het volgende besloten: indien het weer het toelaat zal er op 11 oktober buiten koffie worden geschonken. Vanaf 18 oktober wordt er in de hal gelegenheid gegeven om koffie te drinken. Er is slechts plaats is voor maximaal 18 personen in verband met de anderhalve meter maatregel. Hierbij moet u plaatsnemen op de beschikbare stoelen die op veilige afstand van elkaar geplaatst zijn.# UITERLIJK 11:30 moet iedereen de hal verlaten hebben. U verlaat de kerk door de zijdeur bij de keuken. De kerk moet volgens de regels nog gelucht worden voordat de bezoekers van De Kapel binnenkomen.

Namens de kerkenraad: Diny Zuidam en Annette Buitenhuis