Aller zielen en Aller heiligen

aller zielen

Zondag 1 november:

De kerkdienst van deze zondag zal in het teken staan van Allerzielen en Allerheiligen. Er zullen namen worden genoemd van gemeenteleden die in het afgelopen jaar zijn overleden. We zijn gewend dat er dan ook gelegenheid is voor ieder die dat wil om een kaarsje aan te steken en eventueel een naam te noemen. Dat zal dit jaar niet mogelijk zijn vanwege de regels i.v.m. Covid-19. Een klein aantal gemeenteleden zal de dienst bij kunnen wonen, maar tijdens de dienst zal er niet door de kerkzaal gelopen kunnen worden. We denken dat veel mensen de dienst online zullen volgen. Dat kan via kerkdienstgemist.nl/stations/1470-Johannesgemeente-Eindhoven. Er zal in de diensteen moment zijn dat kijkers thuis zelf een kaarsje kunnen aansteken. Dat zult u dus kunnen doen tijdens het kijken naar de viering op 1 november. Ook is het mogelijk dat u een naam die u zou willen noemen in de dienst doorgeeft aan één van de predikanten. In de dienst zullen de namen genoemd worden en zullen er kleine lichtjes aangestoken worden.