Johanneskerk 50 jaar

Op 25 september aanstaande vieren wij het 50-jarig jubileum van het kerkgebouw.

We beginnen met een feestelijke kerkdienst, waarin beide predikanten zullen voorgaan.
Daarna is er koffie met wat lekkers en tot slot een gezamenlijke lunch.

Tijdens de koffie en lunch zouden we het leuk vinden als u anekdotes en herinneringen over de Morgenster met ons wil delen, bijvoorbeeld in de vorm van een sketch, een lied of een voordracht.

De komende maanden zult u op verschillende manieren kunnen terugkijken op de afgelopen 50 jaar.
Ook daar hebben we uw hulp bij nodig. De voorbereidingscommissie is op zoek naar verhalen, gebeurtenissen en foto’s van de afgelopen 50 jaar.

Wilt u op de een of andere manier een bijdrage leveren aan deze bijzondere dag?
Meldt u dan aan via de mail naar:
Een brief met de vermelding “jubileum kerkgebouw 50 jaar” in de brievenbus van de kerk is ook mogelijk.

Namens de voorbereidingscommissie,
Annette Buitenhuis