zondag 19 januari 2020

haarlem ds. bert jan van               img 20200112 115237

Ds. Bert Jan van Haarlem                    Pastor Jan van de Laar

Internet: U kunt van internet gebruik maken om deze dienst thuis te volgen en de liturgie te lezen, zodat ook meegezongen kan worden (zelfs de liederen die niet in het Liedboek)  Daarvoor gebruiken we: deze bladzijde (de PGE-Johanneskerk/vieringen) gaan dan naar de kerkradio-pagina . U ziet dan de afbeelding van de kerk en hier regelt u het geluidsvolume; ga opnieuw naar PGE-Johanneskerk/vieringen en kies nu het woord liturgie. U hoort dan de dienst en kunt dmv deze liturgie ook meedoen..

Voedselbank inzameling in de maand januari is pasta en rijst.

Namens de diaconie, hartelijk dank.

Toegankelijkheid en autodienst:
Kinderoppas en Kinderdienst en Jeugdkerk
Wijkbrief en koffiedrinken na de dienst

in de Johanneskerk.
coordinator:

Kinderoppasdienst
Iedere zondag is er tijdens de ochtenddienst kinderoppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
In een speciaal voor hen ingerichte ruimte kunnen zij onder toezicht van een gemeentelid spelen. Er is een box aanwezig voor de allerkleinsten en allerlei speelgoed voor de peuters.

Kinderdienst
zie onder Jeugd

Jeugdkerk
zie onder Jeugd

Autodienst
Voor de wekelijkse zondagsdiensten kunnen ouderen op verzoek gehaald en gebracht worden.

Bloemendienst
Tijdens de vieringen staan er bloemen in de kerk die naar ouderen, zieken of andere gemeenteleden worden gebracht.

Wijkbrief
Voor elke zondag wordt een "Kijk in de Wijk" opgesteld, die aan het begin van de kerkdienst wordt uitgereikt. Hierin staan wetenswaardigheden die de gemeente aangaan. Als U de wijkbrief per e-mail wilt ontvangen, geeft u zich dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt uw kopij voor de wijkbrief inleveren, vóór donderdag 19.00 uur, bij voorkeur per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of op het adres: Mercuriuslaan 1b 5632EE Eindhoven.
De kopij moet als WORD document worden aangeleverd. Tekst in PDF formaat wordt niet opgenomen.
Wilt u bij aanlevering van kopij per email als onderwerp de datum van plaatsing opgeven!

Contactpersonen:
Maarten Meijering tel. 2415870
Henk Fioole tel. 2912214
Meine Huizenga tel. 2527196

Koffiedrinken na de dienst
Na de kerkdienst wordt er koffie, thee en limonade geschonken om elkaar te ontmoeten. Het koffieschenken wordt gedaan door gemeenteleden.
Contactadres:

Vieringenberaad Johannesgemeente
Het vieringenberaad houdt zich bezig met de vormgeving van de liturgie en is hierin adviesorgaan van de kerkenraad.
Contactpersonen: