Kinderen

Tijdens de ochtenddienst wordt er kindernevendienst gehouden voor de kinderen van de groepen 1 t/m 6 van de basisschool; gesplitst in twee groepen: groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 6.

De kinderen mogen voor de preek naar voren komen om naar een kort kinderverhaal te luisteren of voor een gesprekje met de dominee. Daarna gaan ze met de leiding naar een andere ruimte om een thema te behandelen uit de methode 'Vertel het maar'.

Met de kinderen wordt geld ingezameld voor het project kinderwerk in Thailand. Meer info www.vissers.me. Van harte aanbevolen!

KND fotos bij tekst

Oppas

Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er elke zondag tijdens de ochtenddienst oppas. Tijdens de middagdienst is alleen in de even weken oppas gecombineerd met kindernevendienst (groep 1 t/m 4 van de basisschool).

Kruispunt Vakantie Bijbel Week

vbk16

Beste jongens en meisjes,

Ook dit jaar wordt er weer een Vakantie Bijbel Week georganiseerd door de Kruispunt gemeente in Eindhoven. In de herfstvakantie (27 – 28 – 29 oktober) is het zover. Alle kinderen van de basisschool zijn op deze dagen welkom van 1 tot 4 uur in de Adventskerk (Camphuysenstraat 4, Eindhoven).

Dit jaar is het thema ‘Aan tafel’. Samen met jullie willen we gaan kijken naar wat de Bijbel zegt over dit thema, er is weer een leuke sketch en er zijn al leuke knutselwerkjes bedacht die alles met koken en bakken te maken hebben. Op zaterdag sluiten we af met een heus kookfestijn en mogen de ouders en andere belangstellenden komen proeven (natuurlijk mogen jullie ook proeven hoor).
Komen jullie ook? 

Groetjes,
Voorbereidingsteam Vakantie Bijbel Week – Kruispunt gemeente Eindhoven

Ps. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerda Roubos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Pin It

Afdrukken E-mailadres