Kruispunt jeugd

Kruispunt jeugddiensten
Kerkdienst maar dan net even anders. Een aantal keer per jaar wordt er voor en door onze jongeren een speciale jeugddienst georganiseerd. Ideaal om je vrienden uit te nodigen en ze kennis te laten maken met het geloof en onze gemeente.
Kijk in de agenda wanneer de volgende jeugddienst is.

Gemeenteweekend 2014 jongeren

Rock Solid
Zit in groep 7,8 of in de Brugklas? Houd je van de gekste spelletjes? Vind je het leuk om nieuwe vriend(inn)en te maken?
Praat je graag over onderwerpen waar je elke dag mee te maken krijgt en vind je het ook wel interessant om te horen wat de Bijbel daarover te zeggen heeft? Dan is Rock Solid de club voor jou. Je bent van harte welkom en het kost je maar 1 euro per keer!!!
Rock Solid is om de week op vrijdagavond in de even weken van 19:47-21:43 uur in de Adventskerk, Camphuysebstraat 4, 5616 KS Eindhoven.

Rock Solid Extended
Rock Solid Extended? Dat is net zoiets als Rock Solid, maar dan toch wel een beetje anders.
Praten, lachen, bidden, spellen doen, chips eten, vrienden ontmoeten of maken, bankhangen of juist voetballen, meer leren over God... het kan allemaal!

Zit je in de 2e, 3e of 4e klas (ongeveer 13 t/m 16 jaar), dan ben je om de week op vrijdag om 19:45 uur (tot 22:00 uur) welkom in de jeugdruimte van de Adventskerk. We maken gebruik van Solid Friends, een keileuk programma van Youth for Christ.

Contact:

LEF!
Vanaf september 2014 zijn we gestart met een nieuwe jongerengroep: LEF!
Voor alle 16+ers bieden we een plek waar je op een ontspannen manier met elkaar de bijbel gaat ontdekken en waar je met je (geloofs)vragen terecht kunt. De avonden worden eens in de twee weken op de zondagavond gehouden van half acht tot ongeveer half tien.

Voor meer info neem je contact op met familie Kruiskamp via de contactpagina op onze website.

Voor verschillende leeftijdsgroepen wordt er bij Kruispunt catechese gegeven.