Vakantie Bijbel Week

Kruispunt Vakantie Bijbel Week

vbk16

Beste jongens en meisjes,

Ook dit jaar wordt er weer een Vakantie Bijbel Week georganiseerd door de Kruispunt gemeente in Eindhoven. In de herfstvakantie (27 – 28 – 29 oktober) is het zover. Alle kinderen van de basisschool zijn op deze dagen welkom van 1 tot 4 uur in de Adventskerk (Camphuysenstraat 4, Eindhoven).

Dit jaar is het thema ‘Aan tafel’. Samen met jullie willen we gaan kijken naar wat de Bijbel zegt over dit thema, er is weer een leuke sketch en er zijn al leuke knutselwerkjes bedacht die alles met koken en bakken te maken hebben. Op zaterdag sluiten we af met een heus kookfestijn en mogen de ouders en andere belangstellenden komen proeven (natuurlijk mogen jullie ook proeven hoor). 
Komen jullie ook? 

Groetjes,
Voorbereidingsteam Vakantie Bijbel Week – Kruispunt gemeente Eindhoven

Ps. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerda Roubos (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Kruispunt is verhuisd!

Met ingang van 1 september is Kruispunt verhuisd! Vanaf die datum vinden de activiteiten en diensten plaats in de Adventskerk. Ook op onze nieuwe locatie aan de Camphuysenstraat 4 bent u en jij van harte welkom.
Hopelijk gauw tot ziens!

alt

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Interkerkelijke Alpha-cursus Eindhoven gaat weer van start!

Alpha cursus nodig iemand uit

De voorbereidingen voor de nieuwe interkerkelijke alpha-cursus najaar 2016 zijn in volle gang. Voor de 10e keer organiseren de St. Joris- en de St. Petrus-parochie, Kruispuntgemeente, Nederlands Gereformeerde kerk, Evangelische gemeente De Lichtstad en de Schootsekerk gezamenlijk een alpha-cursus. De afgelopen jaren zijn we steeds weer bemoedigd door wat God heeft gedaan tijdens en door de interkerkelijke alpha-cursus in Eindhoven: deelnemers geven bijvoorbeeld aan dat hun geloof meer is gaan leven, dat ze Jezus hebben leren kennen als hun Redder, dat ze rust hebben gevonden, dat het christelijk geloof relevant is geworden voor hun leven, dat ze verder op zoek willen gaan. Steeds opnieuw vinden mensen de weg naar de alpha-cursus te vinden. En steeds opnieuw zijn er mensen in de deelnemende kerken, die willen bidden voor de alpha-cursus en de deelnemers en die willen koken.

Pin It

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Kruispunt: Vakantieganger?

Bent u tijdens uw vakantie in Eindhoven of omgeving?

Wij ontmoeten u graag tijdens onze diensten op zondag om 10.00 uur en 17.00 uur.

Drinkt u na de ochtenddienst gezellig een bakje koffie/thee mee?

Locatie: de Adventskerk, Camphuysenstraat 4,  5615 KS Eindhoven.

Bekijk onze agenda voor de komende diensten.

gemeente handen schudden

Pin It

Afdrukken E-mailadres

Nacht van Gebed: wij zijn wakker!

nacht van gebed

Open Doors organiseert op vrijdag 5 juni de Nacht van Gebed. In Eindhoven staan de deuren van de Sint Jan die avond open vanaf 19.30 uur.

De avond start om 20.00 uur. Een spreker van Open Doors zal het één en ander vertellen over het werk van Open Doors en daarna gaan we bidden voor onze vervolgde broeders en zusters.

Pin It

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

  • 1
  • 2