Interkerkelijke Alpha-cursus Eindhoven gaat weer van start!

Alpha cursus nodig iemand uit

De voorbereidingen voor de nieuwe interkerkelijke alpha-cursus najaar 2016 zijn in volle gang. Voor de 10e keer organiseren de St. Joris- en de St. Petrus-parochie, Kruispuntgemeente, Nederlands Gereformeerde kerk, Evangelische gemeente De Lichtstad en de Schootsekerk gezamenlijk een alpha-cursus. De afgelopen jaren zijn we steeds weer bemoedigd door wat God heeft gedaan tijdens en door de interkerkelijke alpha-cursus in Eindhoven: deelnemers geven bijvoorbeeld aan dat hun geloof meer is gaan leven, dat ze Jezus hebben leren kennen als hun Redder, dat ze rust hebben gevonden, dat het christelijk geloof relevant is geworden voor hun leven, dat ze verder op zoek willen gaan. Steeds opnieuw vinden mensen de weg naar de alpha-cursus te vinden. En steeds opnieuw zijn er mensen in de deelnemende kerken, die willen bidden voor de alpha-cursus en de deelnemers en die willen koken.

Ook nu weer willen we u en jou graag inschakelen bij de alpha-cursus! Wat willen we u vragen?

1. Wilt u erover nadenken of u iemand weet in uw omgeving die u zou kunnen uitnodigen voor de alpha-cursus? Kom samen naar de informatieavond op woensdag 14 september 2016
2. Wilt u (weer) mee bidden voor de alpha-cursus en de deelnemers? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken en gebedspunten.
3. Wilt u een keer koken voor een alpha-avond? In de hal van de kerk hangt t.z.t. een formulier waarop u kunt aangeven op welke avond u zou kunnen.

De alpha-informatieavond vindt plaats op woensdag 14 september 2016.
De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende introductie op de alpha-cursus en een gezellig drankje na afloop. Naast uitleg over de inhoud en de opzet van de cursus zullen enkele cursisten, die eerder de alpha-cursus hebben gevolgd, vertellen hoe ze dit beleefd hebben.

De cursus start op woensdag 21 september 2016 en zal vervolgens wekelijks plaatsvinden tot begin december.
Locatie: de Fontein, Wegendoornlaan 2b, 5646 AC Eindhoven. Voor meer informatie: zie www.alpha-zob.nl of www.alpha-cursus.nl of neem contact op met Arend en Tine Kastelein (040-221 56 47)