Kerkelijk bureau

De Protestantse Gemeente te Eindhoven heeft een Kerkelijk Bureau. Dit administratiekantoor draagt zorg voor de financiƫle- en ledenadministratie van heel protestants Eindhoven. Op het Kerkelijk Bureau kunt u terecht met al uw vragen die naar beste kunnen worden beantwoord. Janine Meerman probeert u volledig ten dienst te staan.

Bereikbaarheid Kerkelijk Bureau:

Openingstijden
U kunt terecht op dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur op het Kerkelijk Bureau, Camphuysenstraat 4, 5615 KS EINDHOVEN.

Telefoon
Het Kerkelijk Bureau is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 11.30 uur. Het is mogelijk dat u tijdens genoemde tijden een antwoordapparaat krijgt. Indien u hier gebruik van maakt, streven wij ernaar u binnen twee uur terug te bellen.
Het telefoonnummer is 040-2522575.

Postadres
Kerkelijk Bureau, Camphuysenstraat 4, 5615 KS EINDHOVEN

Email
Via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u ons een email sturen.

Declaraties, kerkblad SAMEN en collectebonnen

Declaratieformulier voor het indienen van gemaakte kosten.

Toelichting bij het declaratie formulier. Lees meer...

Declaratie indienen
U kunt uitgaven, gedaan voor de Protestantse Gemeente Eindhoven, via bovenstaand formulier declareren.
U heeft bijvoorbeeld kosten gemaakt in opdracht van, of in overleg met, de penningmeester of voorzitter  van uw (wijk) gemeente.
U vult het formulier zo volledig mogelijk in en onder toevoeging van de bon(netjes) geeft u deze declaratie af bij de penningmeester.
De penningmeester controleert de declaratie en zorgt ervoor dat de declaratie ingeleverd wordt bij het kerkelijk bureau waar de betaling gedaan wordt

Declaratie om zetten in een gift
Weet u dat de mogelijkheid bestaat om uw declaratie om te zetten in een gift?
Omdat de Protestantse Gemeente de ANBI status heeft, kunt u gemaakte kosten omzetten in een gift. Deze gift kunt u aftrekken van de belastingdienst.
Als u deze declaratie om wilt zetten in een gift dan declareert u de kosten, maar u geeft aan geen uitbetaling te willen ontvangen. Dit kan door een simpel kruisje te zetten in het vakje onderaan het declaratieformulier.
Het formulier moet compleet gemaakt worden door toevoeging van bonnen en accoordering van de penningmeester of voorzitter van uw (wijk)gemeente.
Vanuit het Kerkelijk Bureau krijgt u een dankzegging voor de gift, zodat u dat formulier kunt gebruiken bij uw belastingaangifte.

Er is een betaalronde rond de 1e en rond de 15e van de maand.

Wilt u meer weten over het kerkblad SAMEN, over de inhoud en hoe u het kunt ontvangen, lees de betreffende pagina

U kunt online collectebonnen bestellen via de PGE webshop

Afdrukken